Mutoh presenterer nye Valuejet

Belgiske Mutoh dunker inn sin portefølje med digitale storformatprintere på Fespa-standen.

 

Mutohs flatbedprinter Valuejet 626UF.

En rekke nye produkter i Valuejet-serien kommer til å vises frem på Mutoh-standen; Valuejet 626UF – en uv og led-basert A2-flatbedprinter med seks farger utviklet spesielt for industriapplikasjoner. Den takler en stor mengde robuste materialer og objekter med opp til 155 millimeter i tykkelse. Den printer ut alt fra eksempelvis emballasjeprototyper, till småsaker, skilt og mindre gavepresanger. Kjennetegnende for printeren er også at den klarer en oppløsning på 1440×1440 dpi.

 

 

 

Den prisgunstige sublimeringsskriveren Valuejet 1604WX, for 162 centimeters bred billigblekk, er et annet utstillingsobjekt, samt den splitter nye ValueJet 1948WX med fire skrivehoder. Den sistnevnte er en 191 centimeter bred sublimeringsskrivere for industrielt bruk i høye hastigheter.

Valuejet 1948WX med fire skriverhoder skal slippes løs på årets Fespa-messe.

Den klarer applikasjoner som tekstildekorasjoner, tøybannere eller hvorfor ikke sportsutstyr?

Det blir også premiere på messen for en ny oppsetning blekk til uv og led-basert flexotrykk. Den inneholder foruten standardfargene CMYK dessuten hvitt og lakk. Blekkene er spesialutviklede for to led uv-printermodeller i Valuejet-serien – VJ-1638UH og VJ-1626UH. Det som gjør blekkene spesielle er at de ikke inneholder noen lettflyktige organiske forbindelser, noe som gjør dem mer miljøvennlige, samt at de ikke krever noen luftfiltreringsutstyr.

Dessuten kommer de til å vise den nye tekstilprinteren Valuejet 1938TX, som er beregnet på små volumer on demand og lokal digitalproduksjon av alt fra klær til interiør.

Også datterselskapet Sericomex kommer til å holde Mutoh med selskap i Hamburg under Fespamessen 8-12 mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *