Messen flyttes

Neste års messe endrer navn og flyttes en uke.

Fra neste år endrer det vi kjenner som Sign&Print-messen navn til Sign, Print & Pack-messen. Dette for å signalisere at vi også omfavner emballasjesegmentet i vår grafiske familie. I tillegg flyttes messen en uke, til onsdag 19. og torsdag 20. september 2018.

Sign, Print & Pack bygger på det suksessrike Sign & Print, som har kjørt i mer enn 20 år. Her i 2018 er det utvidet med emballasjeområdet. Så enten du jobber med f.eks. matvareemballasje, medisinforpakning eller transportemballasje, eller innenfor skilt, innpakning eller produksjonsprint, så finner du inspirasjoner på Sign, Print & Pack, og vi ser frem til å ønske deg velkommen.

Du kan lese mer om messen og se hallplanen på live.agi.no/event/signogprint/

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: