12 fargers trykk på tekstil fra EFI

PUBLISERT: 26 april 2018
OPPDATERT: 26 april
EFI demonstrerte sin nye tekstilskriver EFI Reggiani COLORS på Istanbuls ITM tekstilmesse.
– Et gjennombrudd for tekstilprodusenter, sier Adele Genoni på EFI.

Den digitale maskinen EFI Reggiani COLORS ble vist for første gang på tekstilmessen ITM i Istanbul, som fant sted fra 14. til 17. april. Ifølge EFI tilbyr tekstilprinteren en unik bildekonfigurasjon som gir konkurransefortrinn.

Den skriver ut 560 kvadratmeter i timen, noe som gir forbedret fargedekning og fargedybde samt økt trykkpenetrasjon i stoffet. Maskinen er utstyrt med et kontinuerlig inkjet sirkulasjonssystem og kan håndtere nesten alle typer blekkkonfigurasjoner. Dette inkluderer bruk av spesialblekk og blekk med forskjellige kjemiske sammensetninger for for eksempel spesialbehandlinger – alt i utskriftsbreddene 180, 240 og 340 millimeter.

 

Tekstilprinteren er den fjerde maskinen som selskapet lanserer på mindre enn ett år. Adele Genoni, visepresident og daglig leder i EFI, sier i en pressemelding at printeren

s kvaliteter er et gjennombrudd for tekstilprodusenter og tilbyr opptil tolv farger som kan skrives ut på rad.

– Denne uovertrufne nye digitalprinteren bringer ny kreativitet til industrien med en eksplosjon av farger. Og sammen med hele porteføljen av avanserte EFI Reggiani-løsninger innen tekstilproduksjon, hjelper det våre kunder med å oppnå nye nivåer av bærekraft, effektivitet og lønnsomhet, avslutter Genoni.

 

Les videre

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Epson viser et-trinns tekstilprinter på Drupa

Epson introduserer tekstilprinteren Monna Lisa ML-13000 på Drupa, som ikke krever tilleggsutstyr for for- og etterbehandling eller damping og vask. Jobben fullføres i ett arbeidstrinn.
Monna-Lisa

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324