12 fargers trykk på tekstil fra EFI

PUBLISERT: 26 april 2018
OPPDATERT: 26 april
EFI demonstrerte sin nye tekstilskriver EFI Reggiani COLORS på Istanbuls ITM tekstilmesse.
– Et gjennombrudd for tekstilprodusenter, sier Adele Genoni på EFI.

Den digitale maskinen EFI Reggiani COLORS ble vist for første gang på tekstilmessen ITM i Istanbul, som fant sted fra 14. til 17. april. Ifølge EFI tilbyr tekstilprinteren en unik bildekonfigurasjon som gir konkurransefortrinn.

Den skriver ut 560 kvadratmeter i timen, noe som gir forbedret fargedekning og fargedybde samt økt trykkpenetrasjon i stoffet. Maskinen er utstyrt med et kontinuerlig inkjet sirkulasjonssystem og kan håndtere nesten alle typer blekkkonfigurasjoner. Dette inkluderer bruk av spesialblekk og blekk med forskjellige kjemiske sammensetninger for for eksempel spesialbehandlinger – alt i utskriftsbreddene 180, 240 og 340 millimeter.

 

Tekstilprinteren er den fjerde maskinen som selskapet lanserer på mindre enn ett år. Adele Genoni, visepresident og daglig leder i EFI, sier i en pressemelding at printeren

s kvaliteter er et gjennombrudd for tekstilprodusenter og tilbyr opptil tolv farger som kan skrives ut på rad.

– Denne uovertrufne nye digitalprinteren bringer ny kreativitet til industrien med en eksplosjon av farger. Og sammen med hele porteføljen av avanserte EFI Reggiani-løsninger innen tekstilproduksjon, hjelper det våre kunder med å oppnå nye nivåer av bærekraft, effektivitet og lønnsomhet, avslutter Genoni.

 

Les videre

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Tekstiler med resirkulert garn fra PET-flasker

Spandex lanserer nyheter fra Berger Textiles, blant annet med resirkulert material, og blir eneleverandør av sortimentet til Bergers tekstiler på det norske markedet. Dette nye samarbeidet skal gi kunder i Norge den tekstilen de trenger fra en lokal leverandør.
Berger Spandex

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserer lanseringen av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet. De nye digitalpressene er designet for å forbedre både produksjonsflyten og økonomien i trykkeribransjen – og inneholder derfor en rekke autonome løsninger som skal effektivisere produksjonsprosesser.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Avfall blir helt nye produkter med Hexis nye satsing

Avfall fra materialer blir husisolasjon og PVC-rør når Hexis nye resirkuleringsprogram rulles ut i Europa. Under Fespa viser det franske selskapet også en ny ultratransparent film og nye farger i Bodyfence- og Skintac-serien.
hexis_wallgren