DTG maskinen fra Ricoh er her

Ricohs nye tekstilprinter Ri 100.

Tekstilprint: Lanseringen av DTG maskinen fra Ricoh, Ri100 er fremskyndet. Vizuell AS er forhandleren til TheMagicTouch i Norge og har gleden av å kunne presentere Ricoh Ri100 DTG nyheten allerede nå. De har installert en demomodell av maskinen i sitt showrom og er også leveringsdyktige omgående for interesserte.

Ri 100 er kanskje noe å tenke på i oppstartsfasen med tekstilprinting, eventuelt når dette ikke skal være trykkeriets hovedprodukter. Det kan printes reklameeffekter såvel som personaliserte produkter som T-skjorter, stoffbager, putevar og gensere. Bomullsinnholdet til tøyet Ri-100 kan printe på kan variere mellom 100% og 50%.

Man håper også å kunne selge denne printeren til en rekke bransjer, så som motehus, universiteter, høgskoler,varemerkeeiere, små og mellomstore bedrifter, interiørbutikker, turistnæring, ungdomsklubber, idrettsforeninger og veldedige foreninger.

Ri 100 støtter trådløs printing fra en hvilken som helst applikasjon eller computer med en enkel skriverdriver. Ricoh tilbyr også programvare for å designe selv fra bilder og tekst.

Maskinen vil også bli presentert på Sign&Print i Oslo den 19-20. september på stand B:60.

Nettsted: TheMagicTouch.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *