Mimaki kutter prisen

TS300P-1800

Mimaki kutter prisen på sin tekstilprinter TS300P-1800 i en kampanje som gjelder for hele EMEA området. Kampanjen er en såkalt End-of-summer kampanje, men prisreduksjonen vil vare ut året.

Printerfabrikanten Mimaki annonserte nylig en kampanje på en av sine sublimeringsprintere, TS300P-1800. Denne printeren er spesielt utviklet for tekstilprint og tilbyr kostnadseffektiv produksjon som likevel har høy kvalitet og hurtig produksjon. I et presseskriv står det at prisreduksjonen vil være betydelig, og gjelder frem til 31. desember 2018.

Mimaki representeres i Norge av Signcom, og de kommer til å ta med et utvalg av Mimakis brede sortiment til Sign, Print & Pack, bransjens største messe og møtested 19. og 20. september på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Signcom vil også vise et utvalg av forbruksmateriell som skjærefolier, printvinyl, bannere, transferfolie, blekk, tekstiler m.m. Du finner dem på stand A:70 på messen, og du kan også besøke dem på nett: signcom.no. Mimaki Europe har også lagd en egen, dedikert side til kampanjen, den finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *