MBO: Fals for halvformat

PUBLISERT: 23 oktober 2019
OPPDATERT: 23 oktober

MBO har lansert en falsemaskin som ikke binder deg til automasjon eller manuell håndtering. Den skal nemlig kunne levere nøyaktig den grad av automasjon som brukeren selv vil ha.

Den nye modellen T50 er designet for produksjon av halvformatet 50 cm x 70 cm. Maskinen ble vist første gang offentlig i forbindelse med selskapet åpent hus 5. og 6. september i Storbritannia. Som sine forgjengere 535 Efficiency og T535 Perfection, har den samme produksjonsfleksibilitet og pris i forhold til prestasjonen, mener MBO.

Til forskjell fra de tidligere maskinene, som enten tilbød høy automasjonsgrad eller veldig manuell håndtering, er dette valgfritt i den nye modellen.

Det er den første falsemaskinen for dette formatet som har integrerte premiumfunksjoner som standard, ifølge MBO

Kontrollsystemet er byttet ut med en M1 styreenhet som er mer vanlig på de større modellene i selskapets produktserie.

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12