Juleheftene kommer

Norske julehefter produsert av Ålgård Offset

Det stunder mot jul, og en av de mange tradisjonene vi har i den anledning er juleheftene – tegneseriene som kommer ut en gang i året og skal by tidtrøyte for de som lengter til julaften, eller som pusterom i romjulen.

Ålgård Offset har sendt ut en liten hilsen og minner om de juleheftene bedriften har produsert i år. I utvalget finner vi  Nemi, Lunch, Pondus, Rutetid, Storefri, samt de gamle traverne Vangsgutane og Ingeniør Knut Berg, alle norsktegnede serier.

Lunch er en norsk tegneserie skrevet og tegnet av Børge Lund. Den humoristiske serien foregår i et kontormiljø sterkt preget av kverulanten og uromomentet Kjell.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: