Sommernummeret av Sign & Print

Sommernummeret av Sign & Print er på vei til våre abonnenter, om du da ikke allerede har fått det. I dette nummeret har vi reportasjer fra Hexis, Fræna Trykk, Reklame-Huset, Fagtrykk, Printfarm,  Trykk Service, TMG og Maxibit.

Vi tar også en titt på nye maskiner fra Ricoh og Canon og et par nye programvarer som hjelper deg med produksjonen.

Hexis forteller om at foliering vinner terreng på interiørmarkedet og gir oss en oversikt over kurs de tilbyr, Fræna Trykk turde å satse – og vant. Reklame-Huset betjener sine lokale kunder (Råholt – Eidsvoll) med det meste. Web-to-print løsning gjør det sømløst for Fagtrykks kunder. Printfarm i Øvre Årdal går digitalt. Adm dir Lars Nilsson hos Marabu forteller om å drive firma i krisetider. Trykk Service byttet ut en maskin med to nye. Christian Ahlberg er tredje generasjons oppfinner, nå finner han opp nye og bedre produkter for Maxibit.

Får du ikke bladet tilsendt kan du melde deg som abonnent her. Har du flyttet kan du sende oss en epost til prenumeration@agi.se så skal vi sørge for at du mottar neste nummer til riktig adresse. Neste nummer er planlagt å skulle komme ut 8. september, og der tar vi bl.a. for oss nyheter som skulle ha vært presentert på årets Sign, Print & Promotion-messe, som er utsatt til neste år.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.