Epsons UltraChrome DG-blekk GOTS-godkjent

Epsons Ultrachrome DG-blekk og forbehandlingsvæske for bomull har fått godkjennelse av Global Organic Textile Standard (GOTS). Både blekket og forbehandlingsvæsken er standard for den nylanserte direkte-på-klesplagg-printeren SC-F3000 og den mindre SC-F2100 i samme serie.

GOTS er en verdensledende tekstilprosesseringsstandard for organiske fibre. Den definerer krav i hele verdikjeden, fra innhøsting av råmaterialer til miljøvennlig og ansvarsfull produksjon og merking.

Epson fokuserer på miljøpåvirkning i alle faser av produktets livssyklus, fra design og produksjon til transport, bruk og resirkulering. –Bærekraft er kjernen i alle våre aktiviteter, og det er viktig at kundene kan ta del i verdikjeden for sosialt ansvar. GOTS-godkjenningen for UltraChrome DG-blekket gjør at kundene våre kan selge tekstiler i trygghet om at de følger en global anerkjent standard, sier Heather Kendle, Senior Product Manager i Epson Europe.

SC-F 3000 med blekk og programvare

Epson SC-F3000 gir en lav totalkostnad for eierskap (TCO) for virksomheter som produserer mellomstore/store plagg og T-skjorter. Den er tilgjengelig i salg fra september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: