Epsons UltraChrome DG-blekk GOTS-godkjent

Epsons Ultrachrome DG-blekk og forbehandlingsvæske for bomull har fått godkjennelse av Global Organic Textile Standard (GOTS). Både blekket og forbehandlingsvæsken er standard for den nylanserte direkte-på-klesplagg-printeren SC-F3000 og den mindre SC-F2100 i samme serie.

GOTS er en verdensledende tekstilprosesseringsstandard for organiske fibre. Den definerer krav i hele verdikjeden, fra innhøsting av råmaterialer til miljøvennlig og ansvarsfull produksjon og merking.

Epson fokuserer på miljøpåvirkning i alle faser av produktets livssyklus, fra design og produksjon til transport, bruk og resirkulering. –Bærekraft er kjernen i alle våre aktiviteter, og det er viktig at kundene kan ta del i verdikjeden for sosialt ansvar. GOTS-godkjenningen for UltraChrome DG-blekket gjør at kundene våre kan selge tekstiler i trygghet om at de følger en global anerkjent standard, sier Heather Kendle, Senior Product Manager i Epson Europe.

SC-F 3000 med blekk og programvare

Epson SC-F3000 gir en lav totalkostnad for eierskap (TCO) for virksomheter som produserer mellomstore/store plagg og T-skjorter. Den er tilgjengelig i salg fra september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: