Ricoh lanserer flaggskip for Direkte-til-tøy

Ricohs nye DTG (direct-to-garmen) printer Ricoh Ri 2000 vil være tilgjengelig fra november i EMEA-regionen.

Ricoh utvider sin portefølje av direkte tekstiltrykk (DTG) -systemer med den nye toppmodellen Ricoh Ri 2000.

Den nye DTG-printeren kommer på det europeiske markedet i november. I følge Ricoh sørger den for en høy printkvalitet med en oppløsning på 1200 x 1200 dpi. Maskinen er basert på samme teknologi som i DTG-skriveren Ri 1000, men med denne modellen dobler de antall skrivehoder til åtte. For å gjøre det lettere for operatøren å veksle mellom forskjellige typer tekstiler, justeres bordhøyden automatisk.

Automatiske funksjoner
Ricoh Ri 2000 leveres med ProductionServer Rip-programvare fra Colorgate. Ifølge produsenten bidrar dette til høy fargestabilitet, automatiserte produksjonsprosesser og opprettelsen av en hvit bakgrunn for utskrift på mørke stoffer. Blekkforsyning, temperatur og fuktighet overvåkes også, noe som skal redusere manuelt arbeid. Automatiske rengjøringssykluser og en spesiell mekanisme for rengjøring av skrivehoder gjør det også lettere generelt, ifølge Ricoh.

Ansiktsmasker og sikkerhetsvester
DTG-skriveren er tilpasset for utskrift av profilprodukter og andre personlige produkter. Du kan trykke på klassiske produkter som t-skjorter og stoffposer eller canvas-sko, capser og langermede skjorter. Et annet bruksområde er å produsere ansiktsmasker og sikkerhetsvester.

Tilpasset for flere bransjer
Graham Kennedy, sjef for forretningsområdet Industrial Printing i Ricoh Europe, sier de har jobbet tett med tidlige brukere i det voksende DTG-markedet i forbindelse med utviklingen av den nye skriveren.

–Ri 2000 oppfyller kravene fra innovative leverandører av digitale utskriftstjenester, onlineforhandlere av personlige klær og tradisjonelle selskaper som ønsker å tilby sine kunder merverdi ved å trykke på tekstiler, sier Graham Kennedy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.