Mimaki med to nye løsninger til digital tekstilproduksjon

PUBLISERT: 22 februar 2021
OPPDATERT: 22 februar
Mimaki TS100-1600

Mimaki Europe har kunngjort to nye produktive tekstilprintere, Mimaki TS100-1600 og Mimaki Tiger-1800B MkIII-printeren.

Rimelig printer for mindre kvanta
TS100-1600 er Mimakis siste tilskudd i sin «100-serie». Dette rimelige systemet med høy kvalitet er ideelt for tekstiltrykkerier som ønsker å investere i sin første digitale sublimeringsutskriftsløsning eller utvide produksjonskapasiteten.

– Tekstiltrykkindustrien har sett et økende behov for utvidet sortiment, mindre kvanta og kortere leveringstider. I tillegg kommer de økonomiske utfordringene i 2020, og vi erkjente at markedet trengte en digital tekstilprinter som kombinerte høy kvalitet, on-demand produksjon med lav oppstartsinvestering og kostnadseffektiv produksjon. Etter å ha sett suksessen til våre 100-serie skrivere i andre sektorer, visste vi at å introdusere en tekstilprinter i dette sortimentet ville gi kundene våre en mulighet til å utvide virksomheten og søke nye inntektsmuligheter, selv midt i disse utfordrende tider, forklarer Bert Benckhuysen, Senior Product Manager hos Mimaki Europe.

TS100-1600 er tilgjengelig i EMEA fra april 2021 og har en utskriftsbredde på 1600 mm og en hastighet på 70 m2 / t i raskeste modus. I tillegg bidrar bruken av en 1 liters blekkflaske til å redusere driftskostnadene og muliggjør stabil, kontinuerlig drift på grunn av redusert behov for blekkutskifting. Printeren er også utstyrt med en rekke kjente Mimaki-funksjoner, inkludert NCU (Nozzle Check Unit) 1, NRS (Nozzle Recovery System) 2 og DAS (Dot Adjustment System) -funksjon, som automatiserer punktposisjonskorrigering og matekorrigering, og reduserer behov for operatørinngrep. Mens RasterLink 7 RIP-programvaren kommer som standard, kan trykkere som kjøper TS100-1600 også velge å legge til TxLink4, en annen av Mimakis originale RIP-programvareplattformer.

Mimaki Tiger-1800B MkIII-printeren.

For større kvanta i høy hastighet
Den andre printeren som ble lansert er Tiger-1800B MkIII – den siste modellen i det industrielle tekstilprinterprogrammet med høy hastighet og store mengder. Den nye Tiger-1800B MkIII er tilgjengelig som en høykvalitets direkte-til-tekstil (reaktiv eller direkte sublimering) eller sublimeringsoverføring, og er utviklet med stabilitet og utskriftsnøyaktighet i fokus for designprosessen og har nye programvarefunksjoner som hjelper øke produktiviteten og redusere nedetid.

De nye funksjonene i Tiger-1800B MkIII inkluderer programvaren ‘Mimaki Printer Controller’ (MPC). Denne plattformen er designet for brukervennlighet og lar brukerne sette opp, betjene og sende ut data med ett enkelt trykk, enkel betjening. Det intuitive grensesnittet og funksjonaliteten lar brukerne enkelt kjøre automatisert drift over natten ved å sende flere jobber med forskjellige innstillinger til utskriftskøen.

Tiger-1800B MkIII støttes også av den nyeste «TxLink4» -programvaren. Den nye Parallel RIP-funksjonen kan håndtere flere sett med utskriftsdata samtidig for å maksimere produktiviteten, og funksjonen Variabel utskrift gir skrivere fleksibilitet til å produsere mer innovative, kreative klesapplikasjoner. Dette siste systemet har også blitt oppgradert med 16-bits gjengivelse for å muliggjøre et jevnere graderingsuttrykk og kan håndtere dataoverføring i rask hastighet takket være den 10 GB-baserte Ethernet-kontrolleren

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1