Klartegn for kartongserier

Invercote homogen kartong (SBB) med Invercote G, Invercote Creato og Invercote Duo serien er godkjent i henhold til Svanemerket. Foto: Pressebilde

Hele Invercote pappsortimentet fra Holmen Iggesund har fått grønt lys i henhold til gjeldende kriterier for Nordisk Miljømerking. Dermed er de også godkjent for å inngå i forhandleren Antalis sortiment av grafisk kartong.

– Dette er et viktig steg i riktig retning og noe vi har jobbet med sammen med vår partner Antalis. Holmen Iggesund og Invercote sotiment er bærekraftige produkter på alle måter og denne sertifiseringen bekrefter dette på en positiv måte, noe som skaper merverdi for vårt samarbeid, sier key account manager Michael Fridvall, i Holmen Iggesund, i en pressemelding.

Tavleseriene har FSC- eller PEFC-sertifiseringene for bærekraftig og ressurseffektivt skogbruk.

– Det er med stor glede vi kan presentere Invercote homogen kartong (SBB) med seriene Invercote G, Invercote Creato og Invercote Duo som nå er godkjent etter Svanens kriterier. Vi setter stor pris på samarbeidet med Holmen Iggesund i prosessen med vårt felles miljø- og bærekraftsarbeid, sier Michael Thorvaldsson, Antalis produktsjef for trykk i Skandinavia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: