Klartegn for kartongserier

Invercote homogen kartong (SBB) med Invercote G, Invercote Creato og Invercote Duo serien er godkjent i henhold til Svanemerket. Foto: Pressebilde

Hele Invercote pappsortimentet fra Holmen Iggesund har fått grønt lys i henhold til gjeldende kriterier for Nordisk Miljømerking. Dermed er de også godkjent for å inngå i forhandleren Antalis sortiment av grafisk kartong.

– Dette er et viktig steg i riktig retning og noe vi har jobbet med sammen med vår partner Antalis. Holmen Iggesund og Invercote sotiment er bærekraftige produkter på alle måter og denne sertifiseringen bekrefter dette på en positiv måte, noe som skaper merverdi for vårt samarbeid, sier key account manager Michael Fridvall, i Holmen Iggesund, i en pressemelding.

Tavleseriene har FSC- eller PEFC-sertifiseringene for bærekraftig og ressurseffektivt skogbruk.

– Det er med stor glede vi kan presentere Invercote homogen kartong (SBB) med seriene Invercote G, Invercote Creato og Invercote Duo som nå er godkjent etter Svanens kriterier. Vi setter stor pris på samarbeidet med Holmen Iggesund i prosessen med vårt felles miljø- og bærekraftsarbeid, sier Michael Thorvaldsson, Antalis produktsjef for trykk i Skandinavia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: