Klartegn for kartongserier

PUBLISERT: 10 januar 2022
OPPDATERT: 10 januar
Invercote homogen kartong (SBB) med Invercote G, Invercote Creato og Invercote Duo serien er godkjent i henhold til Svanemerket. Foto: Pressebilde

Hele Invercote pappsortimentet fra Holmen Iggesund har fått grønt lys i henhold til gjeldende kriterier for Nordisk Miljømerking. Dermed er de også godkjent for å inngå i forhandleren Antalis sortiment av grafisk kartong.

– Dette er et viktig steg i riktig retning og noe vi har jobbet med sammen med vår partner Antalis. Holmen Iggesund og Invercote sotiment er bærekraftige produkter på alle måter og denne sertifiseringen bekrefter dette på en positiv måte, noe som skaper merverdi for vårt samarbeid, sier key account manager Michael Fridvall, i Holmen Iggesund, i en pressemelding.

Tavleseriene har FSC- eller PEFC-sertifiseringene for bærekraftig og ressurseffektivt skogbruk.

– Det er med stor glede vi kan presentere Invercote homogen kartong (SBB) med seriene Invercote G, Invercote Creato og Invercote Duo som nå er godkjent etter Svanens kriterier. Vi setter stor pris på samarbeidet med Holmen Iggesund i prosessen med vårt felles miljø- og bærekraftsarbeid, sier Michael Thorvaldsson, Antalis produktsjef for trykk i Skandinavia.

Les videre

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Antalis feiret Coala på FESPA

Antalis eget merke med interiørfolier, Coala, har fylt ti år. Det ble feiret sammen med messebesøkende på Fespa som ble påspandert øl og så lysene på den symbolske bursdagskaken bli blåst ut.
antalis_1886-scaled

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10