Nytt nummer av Sign & Print

Da er vårt nye nummer i trykken og på vei til abonnentene! Fra innholdet: Nyheter fra bransjen, Pulp grafisk har knekt fliskoden: Datterselskapet Roomstories med suksess på fliser, Effektfulle utskrifter: Canon kan printe matt og blankt i samme prosess, Coverstory: Samarbeid er nøkkelen: i-Pack – to bedrifter med samme navn under samme tak, Kodak ruller tilbake på banen: konsentrerer seg om det de er best på, Far og sønn høyner tempoet med ny storformatskriver: Bandy og trykking hos Lier Grafisk, Kurs, et vinnende konsept: Print Supplies utdanner folierere, Dobbelt volum bioplast om tre år – Bærekraft: På Bioplastdagen i København, NG Digital bretter seg ut i store nye lokaler, HP printer med vedlikeholdsfritt hvitt.

Lyst å motta våre trykte blader? Meld deg til prenumeration@agi.se og husk å skrive at det er det norske bladet du ønsker abonnement på. Flyttemelding meldes til samme e-postadresse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: