Oppdatert sublimeringsprinter med fire og seks farger

PUBLISERT: 25 september 2022
OPPDATERT: 25 september
Epsons nye SureColor-printer kommer i både fire og seks farger – som er spesielt egnet for tekstilindustrien.

I løpet av høsten lanserte Epson to nye 44-tommers fargesublimeringsprintere. En med fire farger, SC-F6400, og en med seks farger, SC-F6400H, som begge skal være mer allsidige og effektive enn sine forgjengere.

De nye SureColor-printerne er for små og mellomstore volumer og skal være godt egnet for tekstilproduksjon, personaliserte produkter og fotoreproduksjoner.

Begge printerne har en lignende design basert på Epsons Micro TFP PrecisionCore-teknologi. Firefargeprinteren skal ifølge selskapet øke produksjonen med 20 prosent sammenlignet med forgjengeren SC-F6300.

Egnet for tekstiltrykk
Ifølge Epson er seksfargeprinteren mer egnet for de som jobber med mote og klær. Den har nemlig et utvidet fargespekter, CMYK, med mulighet for å velge enten fluorescerende rosa og fluorescerende gul, lys cyan og lys magenta eller oransje og fiolett, noe som betyr at den er tilpasset avansert trykk på stoff. I tillegg til tekstiler er den også egnet for myke skiltmaterialer, reklameartikler og andre harde underlag.

Mindre søl
Epson har også redesignet blekkemballasjen, som nå inneholder 1,6 liter blekk, som er 45 prosent mer enn tidligere. De nye pakkene trenger bare å ristes og settes i stedet for å røres, noe som reduserer risikoen for søl. Begge printerne har integrert berøringsskjerm og forenklede vedlikeholdsrutiner for å minimere operativt vedlikehold.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12