Oppdatert sublimeringsprinter med fire og seks farger

Epsons nye SureColor-printer kommer i både fire og seks farger – som er spesielt egnet for tekstilindustrien.

I løpet av høsten lanserte Epson to nye 44-tommers fargesublimeringsprintere. En med fire farger, SC-F6400, og en med seks farger, SC-F6400H, som begge skal være mer allsidige og effektive enn sine forgjengere.

De nye SureColor-printerne er for små og mellomstore volumer og skal være godt egnet for tekstilproduksjon, personaliserte produkter og fotoreproduksjoner.

Begge printerne har en lignende design basert på Epsons Micro TFP PrecisionCore-teknologi. Firefargeprinteren skal ifølge selskapet øke produksjonen med 20 prosent sammenlignet med forgjengeren SC-F6300.

Egnet for tekstiltrykk
Ifølge Epson er seksfargeprinteren mer egnet for de som jobber med mote og klær. Den har nemlig et utvidet fargespekter, CMYK, med mulighet for å velge enten fluorescerende rosa og fluorescerende gul, lys cyan og lys magenta eller oransje og fiolett, noe som betyr at den er tilpasset avansert trykk på stoff. I tillegg til tekstiler er den også egnet for myke skiltmaterialer, reklameartikler og andre harde underlag.

Mindre søl
Epson har også redesignet blekkemballasjen, som nå inneholder 1,6 liter blekk, som er 45 prosent mer enn tidligere. De nye pakkene trenger bare å ristes og settes i stedet for å røres, noe som reduserer risikoen for søl. Begge printerne har integrert berøringsskjerm og forenklede vedlikeholdsrutiner for å minimere operativt vedlikehold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.