Stiller ut i Norge for første gang

PUBLISERT: 30 januar 2023
OPPDATERT: 30 januar
– Våre forventninger til messen er å møte mange norske trykkerier som er interessert i ny teknologi og å investere i nye forretningsområder, sier Henriette Larsen.

Printech er en grafisk leverandør som har flere års erfaring fra Sverige og Danmark. Nå skal de for første gang stille ut i Norge, på Sign, Print & Promotion-messen.

Blant de merkene som de er forhandlere av er blant annet Kodak, Basysprint, Presstek, RMGT, Plockmatic, Morgana, Uchida, Riso og Vivid.

Hva har dere med dere til messen?

– På standen vil vi vise det helt nye Vivid Veloblade Volta+ fullautomatiske skjærebord med fire online verktøy: cut, kiss-cut, bukkestrek og VeloTaper til automatisk påføring av tape, sier Henriette Larsen fra selskapet.

– Vi viser også den nye brukervennlige programvaren Vivid ZipCore CAD/CAM packaging programvare som har et stort bibliotek med 1000-vis av maler til emballasje samt 3D-viser til e-post korrektur.

Hun vil spesielt peke på tapesystemet Velotaper som vunnet Pinnacle InterTech Award for beste teknologi.

– Vi har hatt stor suksess med Veloblade, Velotaper og Zipcore, og nå vil vi også introdusere denne unike løsningen til det norske markedet.

Hva er forventningene deres til messen?

– Våre forventninger til messen er å møte mange norske trykkerier som er interessert i ny teknologi og å investere i nye forretningsområder. Emballasjemarkedet er et marked i vekst og det er en økende interesse for å kunne produsere emballasje i mindre kvanta, og nettopp her er Vivid skjærebord og programvare den perfekte løsningen, avslutter Henriette Larsen.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt. Meld deg på her: Sipp.no

Les videre

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien

Next Level automatisering i etterbehandlingen

Automatisering på neste nivå. Eller hvordan får du den mest effektive, automatiserte og håndterbare etterbehandlingen? Det var temaet på Hunkeler Innovation Days, der Hunkeler og en rekke andre pre- og postprepress-leverandører viste muskler i spesielt rullbasert produksjon.
HID_01

Amazon velger Canon og Hunkeler

På den første dagen av Hunkeler Innovation Days lanserte Canon sin nye inkjet-maskin Prostream 3000. Det er en oppfølging av 1000-serien som ble lansert i 2017.
canon_prostream_3000_01

Kjør ferdiggjøringen på autopilot

Hunkeler Innovationdays i Sveits er rett rundt hjørnet, og Horizon bringer med seg en rekke løsninger som vil forenkle produksjonen av bøker, brosjyrer og direktereklame.
Horizon-1

Siste nytt

Ny modulbasert rull-til-rull maskin i Colorado M-serien

Canon har lansert en ny modell i Colorado M-serien. Det dreier seg om en rull-til-rull digitalpresse som er modulært utformet, det vil si at hastigheten kan oppjusteres mekanisk.
Colorado R4 FRT 03

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien