Ny salgssjef og åpent hus hos Spandex

PUBLISERT: 30 oktober 2023
OPPDATERT: 30 oktober
Mads Bay, ny salgssjef i Spandex AS

Siden 1. oktober er Mads Bay ny salgssjef i Spandex AS. Økt fokus på interiørdekor, bærekraftige materialer – og fremfor alt kundene – er noe av det han skal ta for seg i sin nye rolle.
– Jeg kommer fra en helt annen bransje, ergonomi, så det er mye nytt å lære. Det blir spennende, men jeg har også mye kompetanse rundt meg, sier Mads Bay.
Han har en lang karriere som salgssjef innen B2B i bagasjen:

– Jeg kommer inn med en ydmyk tilnærming fordi jeg vet at det er mange som kan mye mer enn meg i denne bransjen. Jeg kan imidlertid mye om salg og teambygging, og teamfølelsen er viktig, at alle vil i samme retning.

Mads hovedoppgave blir både å sørge for at teamet fortsetter å gjøre det som gjøres bra i dag, men også å se på nye muligheter. Han får ansvar for et salgsteam med totalt ni ansatte som selger både maskinvare og materialer. Både salgsteamet og serviceteamet har blitt styrket den siste tiden, noe Sign&Print har skrevet om tidligere i høst.

Hvilke nye fokusområder venter nå rundt hjørnet og hva ønsker Spandex å satse på fremover? Mads Bay sier ting vil skje på flere fronter.

– Vi ser at stadig flere kunder etterspør bærekraftige alternativer. Vi har allerede en del varemerker i vårt sortiment, men vil også ta inn flere. En stor nyhet er at vi begynner å selge produkter fra Bergertextiles med resirkulerte materialer og de kommer til å bli tilgjengelige etter årsskiftet.

– En annen satsing er interiør, blant annet ser vi et voksende marked for vindusdekor. Også der har vi flere gode leverandører av materialer og det spekteret skal vi utvide. Vi skal også holde kurs i interiørfoliering, det er viktig å dele kunnskapen, og vi har en dyktig instruktør som heter André som underviser på folieringskursene våre.

9. november holder Spandex åpent hus i Larvik fra klokken 09.00 til 16.00. Nyheter presenteres innen såvel maskinvare som materialer og programvare. Snart lanserer Spandex Zeno i Norge, et verktøy for interaktiv wrap-design i 3D, som vil bli demonstrert ved to anledninger i løpet av dagen, klokken 10 og 14.

– Responsen fra andre land har vært helt fantastisk. Det er virkelig en game changer for våre kunder som gjør det enkelt å visualisere hvordan det ferdige resultatet på kjøretøyet vil se ut.

I løpet av dagen vises også et helt nytt produktsortiment fra Bergertextiles, interiørfolier fra Coverstyl’ til dører, vegger og arbeidsflater, samt maskinnyheter fra HP og Roland. HP kommer med den nye HP Latex 630 W som ble lansert i september, og den vises i print- and cut versjon med en HP-brandet Summa S1. Marcus Wollard fra HP vil være til stede for å svare på spørsmål om den nye maskinen. Bergertextiles har også ansatte på stedet for å vise frem tekstilene sine for blant annet bannere og utstillingsmateriell. For de som blir sultne tilbys det en matbit mellom kl 11 og 13.

– Det viktigste for oss er å møte kundene ansikt til ansikt. Vi vil høre hva de mener og hva vi kan forbedre, sier Mads Bay.

Les mer om åpent hus og meld deg på via denne lenken.

 

Les videre

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Vellykket reise fra broker til eget trykkeri

Alfa Trykk ble startet for ti år siden, da som printbroker. Siden for tre år siden produseres en stor del av trykksakene i egen regi og det har vært en flying start.
Chris Andre

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo