Tidligere eier driver videre Brand Factory i Norge

Foto: Anja Degerholm
PUBLISERT: 13 desember 2023
OPPDATERT: 19 desember
Forretningsområdet Signs & Graphics i Sverige og Norge er ikke omfattet av konkursen. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Brand Factory begjærte nylig forretningsområdet Printhouse og moderselskapet Brand Factory Holding konkurs. Konkursen omfatter ikke Signs & Graphics i Sverige og Norge og det er nå klart hvordan det videre eierskapet vil se ut for den virksomheten.

Brand Factory skriver i en pressemelding at et «langsiktig og økonomisk sterkt eierskap til konsernets levedyktige selskap innen Signs & Graphics [er] sikret ved at Lazarus Industrial Management fortsetter å ta ansvar for driften». Arbeidet med å skille selskapsstrukturene starter dermed.

Jakob Söderbaum, administrerende direktør i Brand Factory, kommenterer nyheten som følger i en uttalelse:

– Jeg er veldig glad for å kunne presentere en løsning som sikrer kundeleveranser og trygghet for de ansatte i Signs & Graphics Sverige og Norge både på kort og lang sikt. Eierne er langsiktige, har bransjekunnskap og finansiell styrke. Jeg ser frem til å fortsette å levere høykvalitets kundeløsninger sammen med våre fantastiske medarbeidere. Nå kan vi fokusere fremover og fortsette å utvikle virksomheten sammen.

Virksomheten i Printhouse vil fortsatt drives av bostyrer inntil ny eier overtar. Konkursbostyrer Nils Åberg har tidligere sagt i et intervju med Sign&Print at han har gode forhåpninger om å finne kjøpere til hele eller deler av de to konkursrammede selskapene før årsskiftet.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324