Vender tilbake til Skanem Group

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 8 januar 2024
OPPDATERT: 8 januar

I 2022 vendte Stavangerbaserte Skanem Group nesen hjemover etter å ha fokusert på internasjonalt marked innen etikettrykk og emballasje. Som et ledd i dette kjøpte de i fjor opp Heger AS og Bergen Plastics.  Nå vender Eirik Bergh tilbake til firmaet, denne gangen som konserndirektør for gruppen. 

Ansettelsen er et ledd i firmaets nye satsning på emballasjevirksomheten i Europa.

Bergh har tidligere hatt ulike roller i Skanem i til sammen 12+ år. Likevel er tilbakekomsten ikke bare et skifte av ansettelse – men et strategisk grep for selskapet.

– Eirik Berghs bakgrunn har posisjonert ham unikt til å gå i spissen for kommersiell forretningsutvikling og innovative prosjekter på Skanem. Med laserfokus på vekstmuligheter og bærekraft vil Eirik spille en avgjørende rolle i å navigere selskapet gjennom det dynamiske vannet i emballasjeindustrien i Europa, fastslår Maryne Lemvik, administrerende direktør i Skanem Group.

– Vi var glade for å ha Eirik med oss ​​da, og vi er glade for å ha ham tilbake nå når vi ser på vekstmuligheter, nye produkter, nye segmenter og videreutvikling av bærekraftige emballasjeløsninger i Europa, legger Lemvik til.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag