Vender tilbake til Skanem Group

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 8 januar 2024
OPPDATERT: 8 januar

I 2022 vendte Stavangerbaserte Skanem Group nesen hjemover etter å ha fokusert på internasjonalt marked innen etikettrykk og emballasje. Som et ledd i dette kjøpte de i fjor opp Heger AS og Bergen Plastics.  Nå vender Eirik Bergh tilbake til firmaet, denne gangen som konserndirektør for gruppen. 

Ansettelsen er et ledd i firmaets nye satsning på emballasjevirksomheten i Europa.

Bergh har tidligere hatt ulike roller i Skanem i til sammen 12+ år. Likevel er tilbakekomsten ikke bare et skifte av ansettelse – men et strategisk grep for selskapet.

– Eirik Berghs bakgrunn har posisjonert ham unikt til å gå i spissen for kommersiell forretningsutvikling og innovative prosjekter på Skanem. Med laserfokus på vekstmuligheter og bærekraft vil Eirik spille en avgjørende rolle i å navigere selskapet gjennom det dynamiske vannet i emballasjeindustrien i Europa, fastslår Maryne Lemvik, administrerende direktør i Skanem Group.

– Vi var glade for å ha Eirik med oss ​​da, og vi er glade for å ha ham tilbake nå når vi ser på vekstmuligheter, nye produkter, nye segmenter og videreutvikling av bærekraftige emballasjeløsninger i Europa, legger Lemvik til.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676