Heidelberg satser grønt på IPEX

heidelbeg_web

Heidelberg retter seg inn mot visse markedsområder, spesielt miljøvennlig produksjon, under IPEX. Målet skal være å få trykkeriene til å stå bedre rustet for å møte fremtidige utfordringer. – Våre kunder forventer at vi skal hjelpe dem å bli mer konkurransedyktige, sier Bernhard Schreier, selskapets administrerende direktør. Det oppnår vi ved å bruke den nyeste teknologien og tilby en omfattende portefølje av tjenester. Derfor vil vi definitivt oppfylle kundenes forventninger under messen, sier han. I hall 8 kan du for eksempel oppleve Speedmaster SM 52 med 5 farger pluss lakkverk (bildet).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: