Heidelberg satser grønt på IPEX

heidelbeg_web

Heidelberg retter seg inn mot visse markedsområder, spesielt miljøvennlig produksjon, under IPEX. Målet skal være å få trykkeriene til å stå bedre rustet for å møte fremtidige utfordringer. – Våre kunder forventer at vi skal hjelpe dem å bli mer konkurransedyktige, sier Bernhard Schreier, selskapets administrerende direktør. Det oppnår vi ved å bruke den nyeste teknologien og tilby en omfattende portefølje av tjenester. Derfor vil vi definitivt oppfylle kundenes forventninger under messen, sier han. I hall 8 kan du for eksempel oppleve Speedmaster SM 52 med 5 farger pluss lakkverk (bildet).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: