Heidelberg satser grønt på IPEX

PUBLISERT: 26 mars 2010
OPPDATERT: 26 mars

heidelbeg_web

Heidelberg retter seg inn mot visse markedsområder, spesielt miljøvennlig produksjon, under IPEX. Målet skal være å få trykkeriene til å stå bedre rustet for å møte fremtidige utfordringer. – Våre kunder forventer at vi skal hjelpe dem å bli mer konkurransedyktige, sier Bernhard Schreier, selskapets administrerende direktør. Det oppnår vi ved å bruke den nyeste teknologien og tilby en omfattende portefølje av tjenester. Derfor vil vi definitivt oppfylle kundenes forventninger under messen, sier han. I hall 8 kan du for eksempel oppleve Speedmaster SM 52 med 5 farger pluss lakkverk (bildet).

Les videre

Ny emballasjetrykkpresse fra Ryobi

Visutech tar seg av Scodix

Spar energi i tørkesystemet

Fujifilm Jet Press 720 klar for Ipex

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag