Spar energi i tørkesystemet

n45510 - KBA Varidry Blue_web

KBA hevder at deres siste generasjon tørkesystemer, Varidry Blue, har et halvert strømforbruk sammenlignet med dagens systemer. Årsaken skal være at Varidry Blue sirkulerer luften i tørkesystemet, slik at den luften som trekkes inn i systemet varmes opp til ønsket temperatur. Optimaliserte luftventiler sørger deretter for at luften er jevnt fordelt over hele materialet. Så kanaliseres luften videre fra den første og andre modulen til en tredje modul. Ifølge KBA kan metoden resultere i økonomiske besparelser på mer enn en million kroner for en seksfargepresse av typen Rapida 142, med en forventet levetid på åtte år. Varidry Blue lanseres offisielt på Ipex.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: