Spar energi i tørkesystemet

PUBLISERT: 27 april 2010
OPPDATERT: 27 april

n45510 - KBA Varidry Blue_web

KBA hevder at deres siste generasjon tørkesystemer, Varidry Blue, har et halvert strømforbruk sammenlignet med dagens systemer. Årsaken skal være at Varidry Blue sirkulerer luften i tørkesystemet, slik at den luften som trekkes inn i systemet varmes opp til ønsket temperatur. Optimaliserte luftventiler sørger deretter for at luften er jevnt fordelt over hele materialet. Så kanaliseres luften videre fra den første og andre modulen til en tredje modul. Ifølge KBA kan metoden resultere i økonomiske besparelser på mer enn en million kroner for en seksfargepresse av typen Rapida 142, med en forventet levetid på åtte år. Varidry Blue lanseres offisielt på Ipex.

Les videre

Ny emballasjetrykkpresse fra Ryobi

Visutech tar seg av Scodix

Heidelberg satser grønt på IPEX

Fujifilm Jet Press 720 klar for Ipex

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280