Satser på sola

Thure Trykk sett fra luften. Foto: KRIO – Kjørbekk & Rødmyr Interesseorganisasjon.

Thure Trykk la nylig ut dette bildet på sin facebook-side. Det viser firmaets satsing på energifronten, med 894 solcellepaneler, som dekker et areal på ca 2000 m2. Nå setter de sin lit til sola!

Det går en grønn bølge gjennom alle industrier for tiden, og trykkerinæringen er med. Her er det ikke bare svanemerkede papirsorter og økovennlige blekktyper. Solcelleanlegget til Thure Trykk har en levetid på 40+ år, og klimaregnskapet er at dette skal føre til en besparelse på ca 150 tonn CO2 hvert eneste år. Og arbeidskraften for å sette opp anlegget er kortreist: det er det lokale håndvererfirmaet Multifag som har har stått for både prosjektering og montering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.