Når vi nå møtes igjen

Om en uke går den heldigitale svenske Sign&Print-messen Sign&Print Connect live. Mens andre land venter på å møte fysisk, drar vi nytte av vår tekniske kunnskap i Norden og gjør alt på datamaskinen.

Nytt på årets messe er at vi viser store maskiner som geografisk befinner seg helt andre steder. Vi besøker dem ved hjelp av kamera og mikrofon. En annen ting er at uansett hvor firmaet befinner seg er det like enkelt å delta på messen – noe som både gjelder utstillere og ikke minst besøkende. Et godt internett er alt som kreves.

Finn kontakt eller se selv
I stedet for å klappe en ekspert på skulderen, trykker du nå på en knapp og sekundet etter har dere en videosamtale med hverandre. Hvis det føles kjipt, kan du i stedet se deg rundt på standet. Du leser om nyheter og klikker på videoer.

Leter du etter et foredrag? Det er 12 kanaler. Akkurat som på TV. Og alle programmene handler om oss. Om vår bransje. Du kan stille spørsmål direkte til den som snakker. Hvis du vil. Ellers kan du bare slå av kameraet og mikrofonen og bare lytte.

Alt er live
Alle foredrag er live. Du kan ikke gå inn etterpå og se på. De skjer når de skjer, og så er de over.

Er du permittert vil messens tre dager være ren utdanning. Er du på jobb, må du selv avgjøre om du vil sette av en, to eller tre dager til messen. Innholdet kan lett holde deg sysselsatt fra den 9. februar klokka 08.00 til den 11. februar klokken 16.00. Et råd er å sette av tid, akkurat som om du skulle ha reist til en messe. Unn deg denne unike muligheten til å se på alt det nye og snakk med eksperter som ellers kan være utrolig vanskelig å få tak i.

Ikke vær redd for teknologien. Bruk den. Gå til messen midt i en tid da vi ellers ikke kan møtes.

Hvordan skjer det?
Du går til signprintconnect.se og registrerer deg. Deretter kan du klikke på en kanal og følge en presentasjon. Du kan zappe videre til du finner den rette. Rull deretter ned og klikk på en firmalogo. Se kontaktene deres. Trykk på en og begynn å snakke. Hvis det er travelt, kan du bestille et senere tidspunkt. Da vil personen ringe deg på det klokkeslettet.

På standen kan du gå rundt og se på produkter og lese uten at noen kontakter deg. Du kan se deg rundt i fred. Ingen fra utstilleren vil se deg før du velger å trykke på selgerens knapp og søke etter kontakt. Hvis du vil, kan du besøke hver eneste utstiller på messen uten å snakke med noen.

Produktsøk
Er du på jakt etter et bestemt produkt? Bruk messens produktsøk. For eksempel klikker du på etikettskrivere og ser umiddelbart ti stykker. Du klikker på den første og velger om du vil kontakte en selger eller lese på egen hånd. Du går tilbake og klikker på neste produkt. Ingen risiko for å gå glipp av noen. Her finner du dem alle.

Det er mulig å besøke messen med mobiltelefonen, men du får helt klart den beste opplevelsen hvis du sitter ved datamaskinen.

Velkommen
Velkommen til signprintconnect.se. Registrer deg. Det er gratis. Så møtes vi 9.-11. februar mellom 8.00 og 16.00.

Peter Ollén, sjefredaktør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: