Når vi nå møtes igjen

PUBLISERT: 1 februar 2021
OPPDATERT: 1 februar

Om en uke går den heldigitale svenske Sign&Print-messen Sign&Print Connect live. Mens andre land venter på å møte fysisk, drar vi nytte av vår tekniske kunnskap i Norden og gjør alt på datamaskinen.

Nytt på årets messe er at vi viser store maskiner som geografisk befinner seg helt andre steder. Vi besøker dem ved hjelp av kamera og mikrofon. En annen ting er at uansett hvor firmaet befinner seg er det like enkelt å delta på messen – noe som både gjelder utstillere og ikke minst besøkende. Et godt internett er alt som kreves.

Finn kontakt eller se selv
I stedet for å klappe en ekspert på skulderen, trykker du nå på en knapp og sekundet etter har dere en videosamtale med hverandre. Hvis det føles kjipt, kan du i stedet se deg rundt på standet. Du leser om nyheter og klikker på videoer.

Leter du etter et foredrag? Det er 12 kanaler. Akkurat som på TV. Og alle programmene handler om oss. Om vår bransje. Du kan stille spørsmål direkte til den som snakker. Hvis du vil. Ellers kan du bare slå av kameraet og mikrofonen og bare lytte.

Alt er live
Alle foredrag er live. Du kan ikke gå inn etterpå og se på. De skjer når de skjer, og så er de over.

Er du permittert vil messens tre dager være ren utdanning. Er du på jobb, må du selv avgjøre om du vil sette av en, to eller tre dager til messen. Innholdet kan lett holde deg sysselsatt fra den 9. februar klokka 08.00 til den 11. februar klokken 16.00. Et råd er å sette av tid, akkurat som om du skulle ha reist til en messe. Unn deg denne unike muligheten til å se på alt det nye og snakk med eksperter som ellers kan være utrolig vanskelig å få tak i.

Ikke vær redd for teknologien. Bruk den. Gå til messen midt i en tid da vi ellers ikke kan møtes.

Hvordan skjer det?
Du går til signprintconnect.se og registrerer deg. Deretter kan du klikke på en kanal og følge en presentasjon. Du kan zappe videre til du finner den rette. Rull deretter ned og klikk på en firmalogo. Se kontaktene deres. Trykk på en og begynn å snakke. Hvis det er travelt, kan du bestille et senere tidspunkt. Da vil personen ringe deg på det klokkeslettet.

På standen kan du gå rundt og se på produkter og lese uten at noen kontakter deg. Du kan se deg rundt i fred. Ingen fra utstilleren vil se deg før du velger å trykke på selgerens knapp og søke etter kontakt. Hvis du vil, kan du besøke hver eneste utstiller på messen uten å snakke med noen.

Produktsøk
Er du på jakt etter et bestemt produkt? Bruk messens produktsøk. For eksempel klikker du på etikettskrivere og ser umiddelbart ti stykker. Du klikker på den første og velger om du vil kontakte en selger eller lese på egen hånd. Du går tilbake og klikker på neste produkt. Ingen risiko for å gå glipp av noen. Her finner du dem alle.

Det er mulig å besøke messen med mobiltelefonen, men du får helt klart den beste opplevelsen hvis du sitter ved datamaskinen.

Velkommen
Velkommen til signprintconnect.se. Registrer deg. Det er gratis. Så møtes vi 9.-11. februar mellom 8.00 og 16.00.

Peter Ollén, sjefredaktør

Les videre

Rollsroller: "To av våre mest kjente maskiner"

To lamineringsbord i premiumsegmentet kommer til å stå i rampelyset hos Rollsroller under Sign&Print-messen, 5–7 april.
rollsroller-signs-made-easy---scaled-1

Xeikon klare for Sign&Print Connect

I morgen braker det løs med Sign&Print Connect! Og vi har gleden av å presentere Xeikon, som gjør entré med nye printpresser for de høye volum innen grafisk bransje. Planen deres var å vise disse for publikum på Drupa i fjor. Nå blir det i stedet digital visning i tre messedagar hos oss på Sign&Print Connect.
pms-large-sx30000-wfm-pmr-large-1024x579

Zünd viser digital skjæring og fresing

Zünd vil vise messebesøkende hvordan man effektiviserer og automatiserer etterbehandling med digitale skjære- og fresebord.
Processed with VSCO with f2 preset

Horizons trekkplaster er automatisering av etterbehandlingen

Horizon dekker det meste av den grafiske etterbehandlingen på messen, uansett om det er digitalt- eller offsettrykte ark som skal bearbeides til å bli brosjyrer, bøker, emballasje eller pakksedler.
jakobsonpaul-610a1171

Siste nytt

Hotelloppdrag - en døråpner til et nytt marked

PS Press Reklame i Moss har vært aktiv i den grafiske bransjen i 30 år. For ti år siden snublet selskapet over storformattrenden, og nå begir de seg inn i nye uutforskede territorier med suksess: interiør.
PS-Trio-ver-2

"Unngå å bruke ordet bærekraftig i din markedsføring"

I Danmark advarer både Forbrukerombudet og Carsten Bøg, som er direktør for ESG og bærekraftig utvikling i bransjeorganisasjonen GRAKOM om å bruke ordet "bærekraftig".
BAEREKRAFTIG

Konica Minolta viste et effektivt trykkeri

Hvordan kan et trykkeri drives så effektivt som mulig? Konica Minolta ønsket å gi svaret på det spørsmålet til de besøkende på standen under Sign&Print Scandinavia, hvor de viste hvordan det kan gjøres rent praktisk.
Konica-4-1024x682

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web