Nordbook vil helst ha Union-papir

Nordbook vil kjøpe mest mulig papir før produksjonen stopper, men ledelsen i Norske Skog sier nei, skriver nrk Telemark. Ordrebøkene til Norske Skog Union er fulle frem til siste produksjonsdag neste år. Øystein Aarrestad, administrerende direktør i Nordbook sier bedriften gjerne står på venteliste for å få tak i mest mulig papir fra Union i Skien. – Det er flere grunner til at vi ønsker Union-papir. Det ene er det kostnadsmessige, og det andre er at vi har hatt en logistikk rundt Union-papiret som har vært veldig enkel, sier Aarrestad. Men informasjonssjef i Norske Skog Union, Siri Krohn-Fagervoll, sier at papirfabrikken neppe klarer å levere mer papir enn de ordrene som allerede ligger inne. – Vi er fullbooket på den maskinen som leverer bokpapir og må levere i henhold til de avtalene vi har med kundene våre, sånn er det, sier Krohn-Fagervoll. – Vi kjøper nok i stedet en del fra Finland og Sverige, men vi vil også vurdere andre produsenter, sier Aarrestad.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *