Sterkt halvår fra Heidelberg

Heidelbergs salg økte med 12 prosent til 1,53 milliarder euro (1,37). Innkommende ordrer gikk opp til 1,76 milliarder euro. Nettogevinsten for perioden økte til 33 millioner euro, sammenliknet med samme periode i fjor som lå på -59 millioner euro. – Den grafiske bransjen har fortsatt å hente seg inn igjen i denne perioden, sier Bernhard Schreier, Heidelbergs konsernsjef. Både salg og ordreinngang vokste på alle områder sammenliknet med fjoråret, og vi tror trenden vil holde seg også det neste halve året, avslutter han. Du kan lese mer på www.se.heidelberg.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: