Stora Enso med store kutt

I kvartalsrapporten avslører Stora Enso omfattende produksjonskutt og introduksjon av to effektiviseringsprogrammer for å oppnå lønnsomhet. Et ledd i begge programmer er å kutte 2000 medarbeidere. – De to programmene vil styrke vår konkurransekraft på det europeiske markedet ved fortsatt utvikling av kjernevirksomheten samtidig med fokus på investeringer i vektsområder, sier konsernsjef Jukka Härmälä.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: