Stora Enso med store kutt

I kvartalsrapporten avslører Stora Enso omfattende produksjonskutt og introduksjon av to effektiviseringsprogrammer for å oppnå lønnsomhet. Et ledd i begge programmer er å kutte 2000 medarbeidere. – De to programmene vil styrke vår konkurransekraft på det europeiske markedet ved fortsatt utvikling av kjernevirksomheten samtidig med fokus på investeringer i vektsområder, sier konsernsjef Jukka Härmälä.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: