Hubergroup inn i de asiatiske markedene

Hubergroup melder at de overtar aksjemajoriteten i den indiske fargeprodusenten Micro Inks. Selskapet som kjøpes opp er primært aktivt i de indiske og nordamerikanske markedene. Gjennom denne avtalen får Hubergroup tilgang til Micro inks produksjonsenheter i India, der blant annet pigmentproduksjon inngår. Samtidig får Hubergroup tilgang til et voksende asiatisk marked.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: