Flint Ink og Xsys blir Flint Group

– Flint Group vil være sterkt tilstede på alle områder i den grafiske bransjen, sier Dave Frescoln, den nye ny konsernsjefen (bildet). Vi forener en lang tradisjon for gode produkter med service og en hengivenhet overfor det å betjene våre kunder uansett hvor de måtte befinne seg. Ifølge Frescoln skal konsernet nå både konsolidere og desentralisere sine virksomheter. Enkelte produksjonsenheter skal for eksempel fokusere på en eneste produktlinje.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: