Konica Minoltas kameravirksomhet nedlegges

Konica Minolta stopper produksjonen av kameraer og fototustyr, fordi de mener konkurransen i markedet er for stor. Den japanske produsenten opplyser at produksjon av digitale kameraer vil bli solgt til Sony. Også områdene film og papir reduseres, og tilbudet av produkter vil gradvis bli faset ut frem til 31. mars 2007. I løpet av samme tidsperiode vil 3700 ansatte, rundt ti prosent av arbeidsstokken, miste arbeidet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: