Sterke tall fra MAN

Solide tall fra Man Roland Man Roland offentliggjorde nylig regnskapstallene for 2005. De viser rekordstor ordreinngang og en arkoffsetdivisjon som igjen tjener penger. Etter tre år med tap er det igjen riktig farge på tallene i Man Rolands arkoffsetdivisjon. Regnskapet viser at den tyske trykkmaskinprodusenten klarte seg vesentlig bedre i 2005 enn i året før. Et samlet driftsresultat endte på 65 mill. EUR, mot et tap på 3 mill. EUR i 2004. Arkoffsetdivisjonen oppnådde i fjor et overskudd på seks mill. EUR, mens de harde fakta året før var et tap på 41 mill. EUR. Forventningene til dette året er høye. I 2006 forventer Man Roland ytterligere forbedringer i driftsresultatet. Også på rotasjonssiden er tallene hyggelig lesning. Denne divisjonen kunne notere seg for et rekordstort antall inngående ordrer – en stigning på 14% til 1,183 mill. EUR. Den samlede ordreinngangen i konsernet økte med 12% til totalt 2,109 mill. EUR, som er det høyeste noensinne for MAN Roland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: