Sterke tall fra MAN

PUBLISERT: 28 februar 2006
OPPDATERT: 28 februar

Solide tall fra Man Roland Man Roland offentliggjorde nylig regnskapstallene for 2005. De viser rekordstor ordreinngang og en arkoffsetdivisjon som igjen tjener penger. Etter tre år med tap er det igjen riktig farge på tallene i Man Rolands arkoffsetdivisjon. Regnskapet viser at den tyske trykkmaskinprodusenten klarte seg vesentlig bedre i 2005 enn i året før. Et samlet driftsresultat endte på 65 mill. EUR, mot et tap på 3 mill. EUR i 2004. Arkoffsetdivisjonen oppnådde i fjor et overskudd på seks mill. EUR, mens de harde fakta året før var et tap på 41 mill. EUR. Forventningene til dette året er høye. I 2006 forventer Man Roland ytterligere forbedringer i driftsresultatet. Også på rotasjonssiden er tallene hyggelig lesning. Denne divisjonen kunne notere seg for et rekordstort antall inngående ordrer – en stigning på 14% til 1,183 mill. EUR. Den samlede ordreinngangen i konsernet økte med 12% til totalt 2,109 mill. EUR, som er det høyeste noensinne for MAN Roland.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag