Strålfors styrker etikettsiden

Strålfors fokuserer på etikettmarkedet når de nå inngår samarbeid med danske HM Labelling A/S, som er spesialisert innenfor utvikling og fremstilling av systemløsninger for etikettering i industrien. Samarbeidet skjer innenfor rammene for Strålfors’ produktprogram Print & Apply, og innebærer at segmentet får to nye produkter. – Helhetsløsninger med etiketter og etikettering er et svært viktig og strategisk område for Strålfors, sier Keld Thorsen, sjef for forretningsområdet Etikett i Strålfors. Han tror at Strålfors i samarbeid med HM Labelling kan tilby et enda bredere produktprogram med profesjonell service til sine etikettkunder. De to nye etikettproduktene er HM Linerfree Labeller og HM 4000CW. Linerfree Labeller krever ikke underpapir, mens 4000CW kan plassere etiketter på flere produkter samtidig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *