Cebit: Tilbehør til alle

Hos Logitech sto folk i kø til langt ut i gangene, da nyhetene – en etter en – ble vist i gjentagne forestillinger. En trådløs mus for kjevhendte, mengder av ulike bord med spesialtaster, smidigere webkameraer, Skypetelefoni og servicehjelp samt utallige produkter for hjemmebruk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: