Cebit: Tilbehør til alle

Hos Logitech sto folk i kø til langt ut i gangene, da nyhetene – en etter en – ble vist i gjentagne forestillinger. En trådløs mus for kjevhendte, mengder av ulike bord med spesialtaster, smidigere webkameraer, Skypetelefoni og servicehjelp samt utallige produkter for hjemmebruk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: