Emballasjeforeningens nye nettsider

PUBLISERT: 23 november 2015
OPPDATERT: 23 november

Emballasjeforeningen har i 2015 laget nye nettsider for å kunne utføre sine informasjonsoppgaver på en bedre måte – til glede for deres medlemmer og andre.

De nye sidene er laget for å kunne informere medlemmer om faglige nyheter og drive folkeopplysning om emballasjens rolle på en mer hensiktsmessig måte.

Emballasjeportalen med ny blogg
Den nye forsiden er designet som en portal for alle som vil skaffe seg oversikt over emballasje og emballasjebransjen. En nyhet er en blogg der foreningen vil legge ut saklig informasjon fra fagfolk om saker som dagspressen lager «skandaler» av, men som stort sett alltid er innenfor gjeldende regelverk.

Annet vanlig innhold på sidene er:

  • Oversikt over foreningens kompetansetilbud
  • Liste over aktuelle messer og seminarer
  • Bransjenyheter
  • Medlemsliste med kontaktinformasjon
  • Annonser fra noen av foreningens medlemmer
  • En liste over foreningens samarbeidspartnere
  • Oversikt over emballeringsfaget og nettverket

Nytt fra 2016:
Egne medlemssider
I løpet av neste år vil foreningens medlemmer kunne logge seg inn for å komme til nye medlemssider som vil inneholde individuelle opplysninger om medlemskapet og dedikerte fagartikler om forskningsresultater, materialkunnskap og pakkemetoder.

Idebank
I 2016 vil foreningen også opprette en Idebank der designere og utviklere av emballasje kan legge ut vellykkede prosjekter til inspirasjon for andre.

Daglige bransjenyheter publiseres også på Packnews.no, alle levert av Emballasjeforeningen.

BESØK DE NYE NETTSIDENE HER: – www.emballasjeforeningen.no

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Sign og Print retter

AGI blir historie

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676