Emballasjeforeningens nye nettsider

PUBLISERT: 23 november 2015
OPPDATERT: 23 november

Emballasjeforeningen har i 2015 laget nye nettsider for å kunne utføre sine informasjonsoppgaver på en bedre måte – til glede for deres medlemmer og andre.

De nye sidene er laget for å kunne informere medlemmer om faglige nyheter og drive folkeopplysning om emballasjens rolle på en mer hensiktsmessig måte.

Emballasjeportalen med ny blogg
Den nye forsiden er designet som en portal for alle som vil skaffe seg oversikt over emballasje og emballasjebransjen. En nyhet er en blogg der foreningen vil legge ut saklig informasjon fra fagfolk om saker som dagspressen lager «skandaler» av, men som stort sett alltid er innenfor gjeldende regelverk.

Annet vanlig innhold på sidene er:

  • Oversikt over foreningens kompetansetilbud
  • Liste over aktuelle messer og seminarer
  • Bransjenyheter
  • Medlemsliste med kontaktinformasjon
  • Annonser fra noen av foreningens medlemmer
  • En liste over foreningens samarbeidspartnere
  • Oversikt over emballeringsfaget og nettverket

Nytt fra 2016:
Egne medlemssider
I løpet av neste år vil foreningens medlemmer kunne logge seg inn for å komme til nye medlemssider som vil inneholde individuelle opplysninger om medlemskapet og dedikerte fagartikler om forskningsresultater, materialkunnskap og pakkemetoder.

Idebank
I 2016 vil foreningen også opprette en Idebank der designere og utviklere av emballasje kan legge ut vellykkede prosjekter til inspirasjon for andre.

Daglige bransjenyheter publiseres også på Packnews.no, alle levert av Emballasjeforeningen.

BESØK DE NYE NETTSIDENE HER: – www.emballasjeforeningen.no

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Sign og Print retter

AGI blir historie

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag