Sign og Print retter

PUBLISERT: 11 september 2015
OPPDATERT: 11 september

I vår artikkel om Jansson & Bjelke AS i Sign & Print nr 217 er det beklageligvis en feil. Linje 4 i avsnitt 2: Nyinvesteringene i to nye trykkmaskiner (Astrojet)…… og litt lenger ut i artikkelen står at de har investert 2-3 millioner kroner. Ettersom Astrojet er en liten digital maskin som koster noe over kr 100 000, er det ikke denne som representerer den store investeringen. De store pengene er investert i to nye offset maskiner: en Halm EM5000 4 farger og en HALM SJP 2 farger. Sign og Print-redaksjonen beklager denne uklarheten.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

AGI blir historie

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie