Sign og Print retter

PUBLISERT: 11 september 2015
OPPDATERT: 11 september

I vår artikkel om Jansson & Bjelke AS i Sign & Print nr 217 er det beklageligvis en feil. Linje 4 i avsnitt 2: Nyinvesteringene i to nye trykkmaskiner (Astrojet)…… og litt lenger ut i artikkelen står at de har investert 2-3 millioner kroner. Ettersom Astrojet er en liten digital maskin som koster noe over kr 100 000, er det ikke denne som representerer den store investeringen. De store pengene er investert i to nye offset maskiner: en Halm EM5000 4 farger og en HALM SJP 2 farger. Sign og Print-redaksjonen beklager denne uklarheten.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

AGI blir historie

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo