Man Roland på nye hender

Intensjonen er å videreutvikle verdens nest største produsent av trykksystemer, og børsnotere selskapet. Partene har undertegnet en intensjonsavtale der MAN AG vil beholde 35 % eierandel i partnerprosjektet. Avtalen skal holdes strengt konfidensielt inntil avtalen er fullført, får vi vite. Gerd Finkbeiner, administrerende direktør i Man Roland er positiv til avtalen. – Dette steget betyr starten på en ny æra for Man Roland. Det vil forsterke vår posisjon som uavhengig global leverandør av løsninger og øke våre valgmuligheter. I tillegg vil selskapet og de ansatte få et langsiktig perspektiv. Kontinuitet i ledelsen, selskapsstrukturen og Man Rolands varemerker vil sikre at selskapet beholder sin troverdighet og fortsetter å være pålitelig både overfor kunder og medarbeidere. I tillegg vil vi få enda større fleksibilitet og mer virkningsfulle beslutningsprosesser, kommenterer han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: