Man Roland på nye hender

Intensjonen er å videreutvikle verdens nest største produsent av trykksystemer, og børsnotere selskapet. Partene har undertegnet en intensjonsavtale der MAN AG vil beholde 35 % eierandel i partnerprosjektet. Avtalen skal holdes strengt konfidensielt inntil avtalen er fullført, får vi vite. Gerd Finkbeiner, administrerende direktør i Man Roland er positiv til avtalen. – Dette steget betyr starten på en ny æra for Man Roland. Det vil forsterke vår posisjon som uavhengig global leverandør av løsninger og øke våre valgmuligheter. I tillegg vil selskapet og de ansatte få et langsiktig perspektiv. Kontinuitet i ledelsen, selskapsstrukturen og Man Rolands varemerker vil sikre at selskapet beholder sin troverdighet og fortsetter å være pålitelig både overfor kunder og medarbeidere. I tillegg vil vi få enda større fleksibilitet og mer virkningsfulle beslutningsprosesser, kommenterer han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: