Flere farger i høy hastighet

I løpet av fire dager vil tett på 10 000 kunder besøke denne største årlige messen for digital trykkteknikk. I år finner vi størst oppmerksomhet rundt løsninger som dreier seg om arbeidsflyt. Océs arbeidsflyt Prisma, som hele tiden blir stadig viktigere som basis i systemene, vises i en betaversjon der det styres via et webgrensesnitt og kan fungere i en jdf-arbeidsflyt. Nå spiller det ingen rolle om det er kunden eller operatøren som legger inn data. Alt er på plass, selv den modulen i Prisma som gjør det mulig både å skape og korrigere trykksaker på nettet, er betydelig utviklet det siste året. Det er nå mulig å lage betydelig flere typer trykksaker. På fargesiden har den raske skriveren 9000, som produserer nesten tusen A4-sider i minuttet, nå utvidet med ytterligere to farger. Dette brukes for å vise trykk i tre farger – sort samt blått og oransje. På spørsmål om når maskinen med fullfarge kommer, svarar produktsjef Reinhard Apel diplomatiskt at «Noe skal vi jo vise neste år også!».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *