Ingen flere DI-presser fra Heidelberg

Som vi tidligere har omtalt, har Heidelberg lansert et nytt fargeverk med navnet Anicolor. Tanken bak systemet er å utfordre digitaltrykkteknologien på opplag helt ned til et par hundre trykk. Nå kan Heidelberg avsløre at lanseringen fører til at de stopper produksjonen av DI-pressene Quickmaster DI 46-4 Pro og Speedmaster 74 DI. Beslutningen er tatt som et direkte resultat av satsningen på Anicolor og mer fleksible CTP-systemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: