Bedre enn ventet for Stora Enso

Skog- og papirselskapet Stora Enso la onsdag frem langt sterkere resultater enn analytikerne hadde ventet, leser vi hos NA24 på nettet. Stora Ensos resultat før skatt havnet på 318 millioner euro (2,49 mrd. kr.) i første kvartal, mens analytikerne ifølge en SME Direkt-rundspørring hadde ventet et plussresultat på 236 millioner euro. – Resultatene er bedret i første kvartal som følge av høyere gjennomsnittlig produktpris og fortsatt god etterspørsel, skriver Stora Enso i en pressemelding. Etter skatt sitter selskapet igjen med 226 millioner euro (1,77 mrd. kr.). Omsetningen på 3,61 milliarder euro (28,2 mrd. kr.) marginalt høyere enn ventet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: