ECRM overtar Eskos ctp-virksomhet

PUBLISERT: 11 mai 2006
OPPDATERT: 11 mai

ECRM kjøper Esko Productions polyesterbaserte CTP-virksomhet, det området som ble beholdt da Kirkbi i fjor solgte ut emballasjedelen til Axcel. I dag omfatter virksomheten DPX 4, DPX 4 System, DPX 4 Lite, programvareverktøyene Workmates og andre, forbruksmateriell og relaterte produkter. Kjøpesummen er ikke offentliggjort. – Gjennom de fire siste årene har ECRM utviklet en komplett linje fiolette CTP-maskiner for sivil- og avisproduksjon, sier Rick Black, ECRMs konsernsjef. – Nylig solgte vi også vår CTP-maskin nummer 1000. Denne overtagelsen gjør oss bedre i stand til å håndtere kundene og gir oss en enda bredere produktportefølje som dekker flere segmenter i den grafiske bransjen. Vi planlegger å arbeide videre med Esko Productions kanaler, men under vårt eget navn, legger han til. ECRM leveres i Norge av Stein Raaness AS.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1