ECRM overtar Eskos ctp-virksomhet

ECRM kjøper Esko Productions polyesterbaserte CTP-virksomhet, det området som ble beholdt da Kirkbi i fjor solgte ut emballasjedelen til Axcel. I dag omfatter virksomheten DPX 4, DPX 4 System, DPX 4 Lite, programvareverktøyene Workmates og andre, forbruksmateriell og relaterte produkter. Kjøpesummen er ikke offentliggjort. – Gjennom de fire siste årene har ECRM utviklet en komplett linje fiolette CTP-maskiner for sivil- og avisproduksjon, sier Rick Black, ECRMs konsernsjef. – Nylig solgte vi også vår CTP-maskin nummer 1000. Denne overtagelsen gjør oss bedre i stand til å håndtere kundene og gir oss en enda bredere produktportefølje som dekker flere segmenter i den grafiske bransjen. Vi planlegger å arbeide videre med Esko Productions kanaler, men under vårt eget navn, legger han til. ECRM leveres i Norge av Stein Raaness AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: