Gode tall fra Heidelberg

Heidelberg slipper en foreløpig årsrapport for sitt avvikende regnskapsår 2005/2006. Rapporten viser at nettogevinsten er mer enn fordoblet, til 135 milloner euro, og at omsetningen økte med 12 prosent til 3.586 (3207) milliarder euro. På trykkmaskinsiden økte omsetningen med 12 prosent til 3.142 milliarder euro. Innenfor ferdiggjøringsområdet økte omsetningen med 14 prosent, til 398 millioner euro. – Den globale økonomiske oppgangen har stabilisert seg gjennom året, og utviklingen har vært svært positiv, sier Bernhard Schreier, Heidelbergs konsernsjef. Han tror også at den positive utviklingen for den grafiske bransjen vil holde seg gjennom året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: