Gode tall fra Heidelberg

Heidelberg slipper en foreløpig årsrapport for sitt avvikende regnskapsår 2005/2006. Rapporten viser at nettogevinsten er mer enn fordoblet, til 135 milloner euro, og at omsetningen økte med 12 prosent til 3.586 (3207) milliarder euro. På trykkmaskinsiden økte omsetningen med 12 prosent til 3.142 milliarder euro. Innenfor ferdiggjøringsområdet økte omsetningen med 14 prosent, til 398 millioner euro. – Den globale økonomiske oppgangen har stabilisert seg gjennom året, og utviklingen har vært svært positiv, sier Bernhard Schreier, Heidelbergs konsernsjef. Han tror også at den positive utviklingen for den grafiske bransjen vil holde seg gjennom året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: