Agfa deles i tre

Agfa-Gevaert har besluttet å dele sin virksomhet i tre selvstendige forretningsområder, nemlig «Graphics», «Healthcare» og «Materials». Sistnevnte område omfatter Agfas virksomhet på området film og relatert produkter, med nisjeprodukter fra avdelingen «Speciality Products». Omstruktureringen skal i følge Agfa gi årlige besparelser på rundt 250 millioner euro fra 2008. Dessuten vil Agfa gi hvert forretningsområde maksimal fleksibilitet for å kunne implementere hvert områdes egen utvidelsesstrategi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: