Agfa deles i tre

Agfa-Gevaert har besluttet å dele sin virksomhet i tre selvstendige forretningsområder, nemlig «Graphics», «Healthcare» og «Materials». Sistnevnte område omfatter Agfas virksomhet på området film og relatert produkter, med nisjeprodukter fra avdelingen «Speciality Products». Omstruktureringen skal i følge Agfa gi årlige besparelser på rundt 250 millioner euro fra 2008. Dessuten vil Agfa gi hvert forretningsområde maksimal fleksibilitet for å kunne implementere hvert områdes egen utvidelsesstrategi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: