Klippan er konkurs – hva skjer?

Papirbruket Klippan er gått konkurs etter en lengre periode med økonomiske problemer. Konkursen gjelder hele konsernet, det vil si produksjonen både i Klippan og i Lessebo. Det forhandles med eventuelle nye eiere i disse dager, men i følge den norske representanten Map Norge er papirlageret både i Sverige og Norge så stort at det ikke vil være problemer med leveransene. I følge Map Norge skal ingen brukere være engstelige for at for eksempel Scania 2000 skal forsvinne fra markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: