Adobes resultat trekkes ned av Macromedia

PUBLISERT: 16 november 2006
OPPDATERT: 16 november

Adobe har presentert tallene sine for tredje kvartal i regnskapsåret 2006. Generelt påvirkes resultatet av oppkjøpet av Macromedia for et snaut år siden. Omsetningen økte til 602,2 (487) millioner dollar. På årsbasis tilsvarer det en økning på 24 prosent. Prognosen for perioden lå på 580-610 millioner dollar. Nettogevinsten for kvartalet endte på 94,4 (144,9) millioner dollar for tredje kvartal, mens fortjenesten per aksje (GAAP) økte til 0,16 dollar. – Tredje kvartal var et sterkt kvartal for Adobe, med både omsetning og resultat på linje med eller over våre finansielle mål, sier Bruce Chizen, konsernsjef i Adobe. – Med nye produkter på vei til markedet, er utsiktene for den siste delen av året svært gode. Adobe har tidligere fått kritikk fra Mac-markedet for den noe langsomme oppdateringssyklusen fra Power PC-baserte CS2 til kommende Intel-baserte CS3, som i følge selskapet skal lanseres i løpet av andre kvartal 2007. Bruce Chizen har riktignok forsvart Adobes posisjon med at overgangen fra Power PC-maskiner til de nye Intel-baserte kan sammenlignes med overgangen fra Mac OS 9.x til Mac OS X på begynnelsen av 2000-talet.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag