GMA tar i bruk Müller Martini-navnet

Etter 14 år i Müller Martini-konsernet, skifter GMA navn til Müller Martini Mailroom Systems. Selskapet er en ledende aktør innenfor ferdiggjøringssystemer for avisproduksjon. Vi er stolt over å ta i bruk Müller Martini-navnet, en endring som gjenspeiler vårt lange samarbeid med dette konsernet, og våre forpliktelser til avismarkedet, sier Gary Hughes, fungerende sjef for GMA. Selskapet har operert i avisproduksjonsmarkedet i tretti år, og er det siste av Muller Martinis mange selskaper som tar i bruk konsernnavnet. Selskapet opplyser at denne endringen styrker deres innsats for å tilby avismarkedet kvalitetsprodukter og -tjenester, og ivaretagelse av konsernets kjerneverdier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *