GMA tar i bruk Müller Martini-navnet

Etter 14 år i Müller Martini-konsernet, skifter GMA navn til Müller Martini Mailroom Systems. Selskapet er en ledende aktør innenfor ferdiggjøringssystemer for avisproduksjon. Vi er stolt over å ta i bruk Müller Martini-navnet, en endring som gjenspeiler vårt lange samarbeid med dette konsernet, og våre forpliktelser til avismarkedet, sier Gary Hughes, fungerende sjef for GMA. Selskapet har operert i avisproduksjonsmarkedet i tretti år, og er det siste av Muller Martinis mange selskaper som tar i bruk konsernnavnet. Selskapet opplyser at denne endringen styrker deres innsats for å tilby avismarkedet kvalitetsprodukter og -tjenester, og ivaretagelse av konsernets kjerneverdier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: