GMA tar i bruk Müller Martini-navnet

Etter 14 år i Müller Martini-konsernet, skifter GMA navn til Müller Martini Mailroom Systems. Selskapet er en ledende aktør innenfor ferdiggjøringssystemer for avisproduksjon. Vi er stolt over å ta i bruk Müller Martini-navnet, en endring som gjenspeiler vårt lange samarbeid med dette konsernet, og våre forpliktelser til avismarkedet, sier Gary Hughes, fungerende sjef for GMA. Selskapet har operert i avisproduksjonsmarkedet i tretti år, og er det siste av Muller Martinis mange selskaper som tar i bruk konsernnavnet. Selskapet opplyser at denne endringen styrker deres innsats for å tilby avismarkedet kvalitetsprodukter og -tjenester, og ivaretagelse av konsernets kjerneverdier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: