Dauphin kjøpt av indisk aktør

Den indiske rotasjonspresse-produsenten Manugraph har kjøpt 100 prosent av aksjene i amerikanske Dauphin Graphic Machines Inc, som dermed skifter navn til Manugraph-DGM Inc. – I dagens sterkt konkurranseutsatte trykkpressemarkned er det påkrevd å inngå globale allianser, sier Chris Lunt, DGMs konsernsjef. – Vi så umiddelbart fordelene med en felles paraply, ettersom begge formaenes sterke sider matcher hverandre perfekt. I følge Manugraphs leder Sanjay Shah vil Manugraph opprettholde produksjon og montering ved sine tre produksjonsenheter, to i India og en i USA. Salg og markedsføring i USA vil også i fremtiden foregå via DGMs representanter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: