Dauphin kjøpt av indisk aktør

Den indiske rotasjonspresse-produsenten Manugraph har kjøpt 100 prosent av aksjene i amerikanske Dauphin Graphic Machines Inc, som dermed skifter navn til Manugraph-DGM Inc. – I dagens sterkt konkurranseutsatte trykkpressemarkned er det påkrevd å inngå globale allianser, sier Chris Lunt, DGMs konsernsjef. – Vi så umiddelbart fordelene med en felles paraply, ettersom begge formaenes sterke sider matcher hverandre perfekt. I følge Manugraphs leder Sanjay Shah vil Manugraph opprettholde produksjon og montering ved sine tre produksjonsenheter, to i India og en i USA. Salg og markedsføring i USA vil også i fremtiden foregå via DGMs representanter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: