Xerox gir miljøpenger

Xerox utgir nå sin første rapport om sosialt og globalt ansvar som beskriver forbindelsen mellom god selskapsetikk og inntekter. Samtidig donerer Xerox en million dollar for å redde verdens skog. I takt med Xerox’ strategi for sosialt ansvar har selskapet inngått samarbeid med den verdensomspennende miljøorganisasjonen The Nature Conservancy, som har som sitt viktigste mål å redde verdens skoger. Rapporten «Revealing Our True Colours» finner du på www.xerox.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: