Xerox gir miljøpenger

Xerox utgir nå sin første rapport om sosialt og globalt ansvar som beskriver forbindelsen mellom god selskapsetikk og inntekter. Samtidig donerer Xerox en million dollar for å redde verdens skog. I takt med Xerox’ strategi for sosialt ansvar har selskapet inngått samarbeid med den verdensomspennende miljøorganisasjonen The Nature Conservancy, som har som sitt viktigste mål å redde verdens skoger. Rapporten «Revealing Our True Colours» finner du på www.xerox.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: