M-real taper mindre

M-real presenterer nå tall for årets tredje kvartal. Forbedringene er tydelige tross i et tap på 20 millioner kroner, mot 57 millioner kroner i forrige kvartal. Ifølge M-real er det justeringen av salgsprisen for bruket i Pont Sainte Maxence i Frankrike som har dratt lønnsomhetes ned i dette kvartalet. Priset, 2 millioner euro, ble bokført som en post av engangskarakter, og var et tillegg til salgstapet på 35 miljoner euro som ble bokført det føregående kvartalet. Samtidig gjør streiken i de finske bruken se gjeldende. – Selv om vårt resultat er bedre i tredje kvartal er det fortsatt negativt, sier Mikko Helander, M-reals konsernsjef. M-real lanserte i midten av oktober et forbedringsprogram for å øke lønnsomheten. Programmet omfatter blant annet et nytt besparingsprogram.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: