M-real taper mindre

M-real presenterer nå tall for årets tredje kvartal. Forbedringene er tydelige tross i et tap på 20 millioner kroner, mot 57 millioner kroner i forrige kvartal. Ifølge M-real er det justeringen av salgsprisen for bruket i Pont Sainte Maxence i Frankrike som har dratt lønnsomhetes ned i dette kvartalet. Priset, 2 millioner euro, ble bokført som en post av engangskarakter, og var et tillegg til salgstapet på 35 miljoner euro som ble bokført det føregående kvartalet. Samtidig gjør streiken i de finske bruken se gjeldende. – Selv om vårt resultat er bedre i tredje kvartal er det fortsatt negativt, sier Mikko Helander, M-reals konsernsjef. M-real lanserte i midten av oktober et forbedringsprogram for å øke lønnsomheten. Programmet omfatter blant annet et nytt besparingsprogram.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: