HP skal selge Esko-produkter

HP og Esko har inngått en avtale som betyr at HP begynner å selge Eskos Optimize Pack og Scope Pack. Gjennom de nye produktene vil HP kunne tilby sine kunder en komplett løsning for etikett- og emballasjeproduksjon. – Den vellykkede integrasjonen med Esko betyr fordeler for bransjen når HP nå fortsetter å utvide tilbudet av arbeidsflytløsninger for digital etikettproduksjon, sier Alon Bar-Shany (bildet), direktør for HPs Indigo-division. Vi støtter hybridmiljøer, der det produseres både analogt og digitalt, noe som gjør det mulig for trykkeriene å tilpasse teknikken etter jobbet. Mer informasjon finner du på www.hp.com eller www.esko.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: