HP skal selge Esko-produkter

HP og Esko har inngått en avtale som betyr at HP begynner å selge Eskos Optimize Pack og Scope Pack. Gjennom de nye produktene vil HP kunne tilby sine kunder en komplett løsning for etikett- og emballasjeproduksjon. – Den vellykkede integrasjonen med Esko betyr fordeler for bransjen når HP nå fortsetter å utvide tilbudet av arbeidsflytløsninger for digital etikettproduksjon, sier Alon Bar-Shany (bildet), direktør for HPs Indigo-division. Vi støtter hybridmiljøer, der det produseres både analogt og digitalt, noe som gjør det mulig for trykkeriene å tilpasse teknikken etter jobbet. Mer informasjon finner du på www.hp.com eller www.esko.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: