Adobe kjøper teknologi for vektorgrafikk

Adobe Systems har kjøpt en teknikk for vektorgrafikk fra det franske selskapet Actimagine, som utvikler, patenterer og lisensierer programvare for video og interaktiv vektorgrafikk. Adobes mål med overtagelsen er å øke sin base for Flash-teknikk som allerede finnes innebygd i de fleste mobiltelefoner. – Gjennom overtagelsen av vektorgrafikken fra Actimagine kan vi ytterligere forbedre de mest populære mobiltelefonene og andre volumprodukter innenfor konsumentelektronikk. Det vil gjøre det mulig å oppnå større bredde innenfor nye, voksende markeder, uttaler Al Ramadan, senior vice president, Mobile and Device Solutions Business Unit hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *