Adobe kjøper teknologi for vektorgrafikk

Adobe Systems har kjøpt en teknikk for vektorgrafikk fra det franske selskapet Actimagine, som utvikler, patenterer og lisensierer programvare for video og interaktiv vektorgrafikk. Adobes mål med overtagelsen er å øke sin base for Flash-teknikk som allerede finnes innebygd i de fleste mobiltelefoner. – Gjennom overtagelsen av vektorgrafikken fra Actimagine kan vi ytterligere forbedre de mest populære mobiltelefonene og andre volumprodukter innenfor konsumentelektronikk. Det vil gjøre det mulig å oppnå større bredde innenfor nye, voksende markeder, uttaler Al Ramadan, senior vice president, Mobile and Device Solutions Business Unit hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: