Adobe kjøper teknologi for vektorgrafikk

Adobe Systems har kjøpt en teknikk for vektorgrafikk fra det franske selskapet Actimagine, som utvikler, patenterer og lisensierer programvare for video og interaktiv vektorgrafikk. Adobes mål med overtagelsen er å øke sin base for Flash-teknikk som allerede finnes innebygd i de fleste mobiltelefoner. – Gjennom overtagelsen av vektorgrafikken fra Actimagine kan vi ytterligere forbedre de mest populære mobiltelefonene og andre volumprodukter innenfor konsumentelektronikk. Det vil gjøre det mulig å oppnå større bredde innenfor nye, voksende markeder, uttaler Al Ramadan, senior vice president, Mobile and Device Solutions Business Unit hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: