Prisøkning på farge og lakk

Huberkonsernet kommer til å øke prisen over hele sin produktlinje av farge, lakk og grafisk tilbehør. Økningen berører også fargeprodusenten Hostmann-Steinberg. Produktområdene vil i ulik grad bli berørt. Til tross for at råoljeprisen er redusert, har kostnadene for fargefremstilling økt betydelig, hevder leverandøren. De mener dette skyldes økte priser på områder som energi, hartser og raffinerte oljer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: