Designbok til inspirasjon

Har designavdelingen behov for ny inspirasjon? Da kan den nye årboken fra Print Magazine være en god løsning. Den viser et mangfold av amerikansk design og nye trender i trykte media som aviser, magasiner, CD-covere, emballasje, T-skjorter, bygninger, logo, annonser og plakater. I følge Luth inneholder boken det aller siste i typografi. Her vises blant annet arbeider fra noen av USAs beste designere. Totalt er den på 328 sider og kan kjøpes fra Luth & Co.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: